Onze lokale en/of korte keten producenten zijn:
Groenten :
- De Groentelaar (Pepingen)
- Ferme du Montaval (Cerfontaine)
- Smala Farming (Anderlecht)
- Hof Seghers (Bever)
- Boerderij Vandersmissen (Halle)
- De Levensbron (Attenrode)
- APRE (entreprise de travail adapté et potager forestois)
Sap, fruit, confituur en siroop: Bioschuurke (Gooik)
Eieren: Georges Van Laethem (Sint-Pieters-Leeuw) en De Groentelaar (Pepingen)
Brood : Benoit Segonds (Luik) en Fine Bakery (Brussel)
Bier :
- Les Brasseries de la Senne (Brussel)
- En Stoemelings (Brussel)
- 100 PAP (Brussel)
- Brasserie de l’Ermitage (Brussel)
- Brasserie du Pays Noir (Charleroi)
- ‘T Verzet (Anzegem)
- Brasserie Surréaliste (Brussel)
- CoHop (Etterbeek)
- Brasserie de la Mule (Schaerbeek)
- Brouwerij Drie Fonteinen (Beersel)
- Brasserie Cantillon (Brussel)
- Brasserie de la Lesse (Rochefort)
- Brasserie du Borinage (Boussu)
- Drink Drink (Bruxelles)
- Brasserie Bisous M’chou (Cherleroi)
- Brasserie Atrium (Marche-en-Famenne)
- Brasserie Brunehaut
Koffie : Or Coffee (Westrem), Terra Etica
Chocolade : Nao (Brussel), Bomma Flora (Anderlecht), Elsa Chocolat (Anderlecht)
Koekjes: Le gâteau sur la cerise (Uccle)
Zuivel:
- La Fromagerie du Gros Chêne (Condroz, Namen)
- Fattoria Rossi en Roncoscaglia voor de italiaanse Parmezaanse kaas
- Dubbel Doel (Gooik)
- Eleaodora voor de feta
Honing: Harald Fraenkel, imker uit Vorst en Baptiste De Koster (Montaval)
Hygiëne – en onderhoudsproducten: Nolla Care, Bioflore
Olijfolie en olijven : Fthia-terra, griekse producent en importeur
Vlees : Dubbel Doel
