Onze lokale en/of korte keten producenten zijn:
Groenten :
- De Groentelaar (Pepingen)
- Ferme du Montaval (Cerfontaine)
- RadisKale (Anderlecht)
- Smala Farming (Anderlecht)
- Hof Seghers (Bever)
- Boerderij Vandersmissen (Halle)
- De Levensbron (Attenrode)
- APRE (entreprise de travail adapté et potager forestois)
Sap, fruit, confituur en siroop:
- ‘t Fruitratje (Bierbeek)
- Bioschuurke (Gooik)
- Frambiosas y besos (Poperingen)
Eieren: Georges Van Laethem (Sint-Pieters-Leeuw) en De Groentelaar (Pepingen)
Brood : Les Tanneurs (Brussel) en Hopla Geiss (Brussel)
Bloem : Flietermolen, coöperatieve uit de regio van Enghein die met lokale graantelers werkt
Bier :
- Les Brasseries de la Senne (Brussel)
- En Stoemelings (Brussel)
- 100 PAP (Brussel)
- Brasserie des Tchèts (Neuvillers)
- Brasserie de l’Ermitage (Brussel)
- Brasserie du Pays Noir (Charleroi)
Koffie : Ervka (Charleroi) en Or (Westrem)
Chocolade : Belvas (Gellingen), Nao (Brussel)
Koekjes: Generous (Brussel), Un gâteau sur la cerise (Uccle), MadLab (Brussel)
Zuivel:
- La Fromagerie uit Gros Chêne (Condroz, Namen)
- Fattoria Rossi en Roncoscaglia voor de italiaanse Parmezaanse kaas
- Dubbel Doel (Gooik)
Honing: Harald Fraenkel, imker uit Vorst en P. Simon, imker uit de Gaumestreek (België)
Hygiëne – en onderhoudsproducten: Biotop (Elsenborn)
Olijfolie en olijven : Fthia-terra, griekse producent en importeur
Rijst : Vinamex, vietnamese producent en importeur