Site Overlay

Voorstelling winkelteam

Onze winkelverantwoordelijke

Matthieu Christmann

Geboren in Frankrijk maar bijna 20 jaar wonende te Brussel. Als vader van twee grote jongens en buurtbewoner, werk ik al meer dan 10 jaar in biologische kruidenierszaken. Vlak voor mijn start bij BLOUM heb ik een opleiding tot eco-consulent in het Institut Éco-Conseil de Namur gevolgd. Het was een verrijkend avontuur dat me bewust maakte van het belang van collectieve intelligentie, facilitatie en animatie, maar vooral van de noodzaak om menselijke relaties in het hart van elk bedrijf te plaatsen.

Ik ben erg blij dat ik deel uitmaak van het BLOUM-project, dat ik deel uitmaak van een team dat mij enorm steunt en dat ik het vertrouwen van de medewerkers krijg om dit schip dagelijks te beheren!

Zijn medewerkster

Alisson Duprez

Oorspronkelijk kom ik uit Doornik. In elke fase van mijn leven ben ik maatschappelijk betrokken geweest, of het nu gaat om het behoud van tradities en folklore van mijn geboortestad of om ecologisch en ethisch handelen in Brussel. Dat maakt me een gids in het landschap van alternatieve consumptieadresjes en verenigingen die zich inzetten voor het milieu. Bovendien ben ik gek op eten, wat mij naar de sector van duurzaam voedsel heeft geleid.

In december 2018 ben ik bij BLOUM beginnen werken. Ik neem de praktische zaken voor mijn rekening en help de verantwoordelijke, Matthieu. Ik ben ook verantwoordelijk voor de wijn- en bierafdeling, die ik heel erg koester!

Vrijwilligers en studenten

Een geweldig team van studenten ondersteunt BLOUM ’s avonds en op zaterdag net als een paar ijverige vrijwilligers die graag deelnemen aan het bruisende leven van BLOUM!